INGEN DELTAGELSE 2023

Der bliver desværre ikke noget besøg på Reeperbahn i 2023, men vi regner med at vende stærkt tilbage i 2024.

Way Up North Reeperbahn Festival

Way Up North Goes South

Reeperbahn Festival er en af de største musikfestivaler i Europa. Det finder sted i Hamborg, Tyskland hvert år. Festivalen er kendt for at have en bred vifte af genrer, herunder rock, pop, elektronisk musik og meget mere. Festivalen tiltrækker tusindvis af musikfans og branchefolk fra hele verden. De er på udkig efter nye talenter og muligheder for at netværke og opdage fremtidens stjerner.

I samarbejde med Reeperbahn Festival arrangerer “Way Up North” hvert år et event kaldet “Way Up North Goes South”. Her får 4-5 danske bands får muligheden for at spille på festivalen. Konceptet bag eventet er at give talentfulde danske bands en unik chance for at optræde foran et internationalt publikum og skabe kontakt med musikbranchen.

Det danske musikmiljø har længe været kendt for sin kvalitet og mangfoldighed. “Way Up North Goes South” er et godt eksempel på dette. Ved at tage de bedste bands med til Reeperbahn Festival, får danske musikere muligheden for at udvide deres horisont og nå et bredere publikum end nogensinde før.

Netværk og karrierespring

Det er en stor mulighed for de danske bands at optræde på Reeperbahn Festival. Festivalen er kendt for at være et springbræt for nye talenter. Festivalen er besøgt af mange branchefolk, inklusiv talentjægere, bookere og pladeselskaber. Dette giver de danske bands en chance for at netværke og potentielt skabe en karriere indenfor musikindustrien.

“Way Up North Goes South” er en fantastisk mulighed for de danske bands til at få eksponering på en international scene og få deres musik hørt af et større publikum. Festivalen er også en mulighed for at opbygge en fanbase og skabe nye forbindelser, som kan føre til fremtidige samarbejder og koncerter.

Alt i alt er Reeperbahn Festival en stor platform for nye talenter og et vigtigt sted at være for alle i musikbranchen. Danske musikere får en chance for at være en del af denne fantastiske festival og tage deres musikkarriere til næste niveau.

SPONSORERET AF

GAMMELTORV 10
9000 AALBORG