Way Up North koncert

Way Up North er mere end bare en festival

 Siden 2008 har Way Up North festival også været at finde på Spot Festival i Århus. Her har vi har haft egen scene og præsenteret 4-8 acts hvert år.  I 2013 satte vi endnu et ben på festivalen og indgik et samarbejde med Reeperbahn Festival i Hamburg. Siden har vi præsenteret bands på vores egen scene.

Den udvalgte håndfuld af artister til Spot og Reeperbahn vil som noget nyt få tilbudt et skræddersyet forløb. Det vil bestå af både fælles workshops/talks og individuelle coaching sessions med professionelle musikere og branchefolk. De kan hjælpe det musikalske projekt videre, samt klæde dem på til optrædener på Spot og Reeperbahn. 

Helt konkret vil dette bestå af en samling af alle de udvalgte Way Up North artister. De samles ca. hver anden måned i året efter en optræden på Way Up North Festival. Forskellige temaer indenfor musikbranchen vil blive behandlet og arbejdet på ud fra de udvalgte projekters nuværende ståsted. 

Way Up North
Goes South

Way Up North har siden 2013 haft en scene på Reeperbahn Festival, hvor vi har præsenteret 4-5 bands/artister hvert år. Det er Nordeuropas største musikbranchefestival, med 200+ koncerter og et omfattende konferenceprogram.

Way Up North Reeperbahn Festival
Way Up North Arctic Sounds

Way Up North
Goes Arctic

Studenterhuset og Way Up North festival har siden 2018 haft et samarbejde med festivalen Arctic Sounds i Sisimiut, Grønland om udveksling af artister. Arctic Sounds Festivalen har et fokus på de nordiske og nord-atlantiske acts.

Way Up North
Goes Across the Waters

VIVA SOUNDS er en showcase klubfestival i Gøteborg, der foregår den første weekend i december. De har typisk et live-program med 40+ shows og en præsentation af bands/kunstnere fra hele verden. Udover koncertdelen er Viva Sounds også en intim musikkonference med gode netværksmuligheder.

Way Up North Viva Sounds

Way Up North
Goes West

Focus Wales er en international showcase-festival, der finder sted på flere spillesteder rundt omkring i byen Wrexham, North Wales. Festivalen retter musikindustriens opmærksomhed mod den spirende talentmasse, som Wales har at byde verden, sammen med et udvalg af de bedste nye kunstnere fra hele verden.

SPONSORERET AF

GAMMELTORV 10
9000 AALBORG