Rakkerpak Way Up North

RAKKERPAK

Det er ikke hver dag, at man hører et pop-hiphop band med en energi af samme kaliber som Rakkerpak. Med en unik nordjysk charme er det nemlig ikke svært at høre, hvordan de 6 drenge leder efter det gyldne punkt mellem det fede, dynamiske ungdomsliv og de tunge emner, som også følger med. Dette føres graciøst til ende af Rakkerpaks to frontpersoner, som sammen med et yderst hårdtslående band, kombinerer et tekstunivers med sans for detaljen og en lyd som sjældent høres i rappens verden.

Det er klart fra det første lyt, at Rakkerpak stræber efter at levere en kompakt pakke af energirig musik fyldt med smagfulde hooks og instrumentale melodier, der hviler på en solid bund af bas og trommer. Den unikke lyd bunder i de 6 drenges forskellige baggrunde, hvor den fælles kærlighed til hiphoppen har ført til et rum, hvor eksperimentering med andre genrer som rock, pop og lange guitarsoloer konstant genopfinder den gode melodi uden at miste retningen i musikken. Bandet udgav d. 24. marts 2023 deres debut EP Manioekspressiv med sange som Lad vær’ at tale til mig og Hovedet fyldt, tomme lommer.