Nima Rezai Way Up North

NIMA REZAI

Nima Rezai er en spirende hiphop artist fra Horsens. Nimas tekstunivers er en poetisk strøm af selvreflekterende og indsigtsfulde rim. Fusioneret med både klassiske og moderne hiphop-produktioner inviteres lytteren ind i et sonisk univers sammenpakket med følelser og rå tanker. Medlyrikken som Nimas fokusområde, kan man altid forvente kvalitetsrim med oprørske, dybe og filosofiske undertoner, med et hint af pop-kulturelle referencer. Med Tommy Bounx som hans go-to producer, kan man som lytter forvente hårdtslående trommer kombineret med sjælfulde og inspirerende melodier. Nima Rezai er et friskt pust til den danske rap-scene med hans originale og unikke lyd. Med adskillige live-optrædener i løbet af 2022, såsom Output Festival i Aarhus, RE:ACT minifestival i Aalborg og hans support gig for Pind på Platform K i Horsens, har Nima Rezai sat de første grundsten til at blive live-artist. I løbet af 2023, forventes det at Nima Rezai vil udgive hans første officielle EP med titlen ”REZIREZ”.