Maenske Way Up North

MAENSKE

MAENSKE er danskssproget synth-groove-pop, der beskriver dybt processerede følelser gennem poesi med tykke penselstrøg af filosofisk eftertænksomhed. Som blot en tilskuer, er MAENSKE, ilden der kommer lidt for tæt på. Tanker omkring forgængeligheden og den evige følelse af længsel, er emner der berøres i teksterne af den danske artist. En overdrevenhed, et komplet vanvidssyn af realisme som musikalsk vil minde dig om at livet både elsker og hader dig på samme tid. MAENSKE, er lyden af ambivalens, kamp og troen på, at vi gennem hinanden kan opleve tidsløs eksistens. for hvad er vi uden hinanden. En sandhed i sin reneste form.

Thomas Tornvig er personen bag soloartisten MAENSKE, som siden 2016 har arbejdet på at finde den lyd og den identitet, som resonerede allerrenest med hans virke som musiker. Resultatet af dette arbejde er MAENSKE, der tog sine første spadestik i sommeren 2022.

En aften i selskab med MAENSKE, er en aften i selskab med en kunstner, der vil bevidne tilskueren med historier og oplevelser mærket på egen krop og sjæl. Kombineret med kunstnerens firserinspireret lydbillede og groove og synth-flader, vil du gennem showet fyldes op af ekstase og en fornemmelse af at være trancebunde, bare for et øjeblik. Du vil gå hjem med følelsen af at være forstået, som det maenske, du er.