Lise Ranks Way Up North

LISE RANKS

Lise Ranks er mange kulturer. I hver sang træder hun ind i en verden, der afspejler kulturernes nuancer. Fra afrikanske rytmer til vestens moderne beats, der leder tankerne hen på et sammenkog af afro, funky pop, hiphop og R&B. Hun er et levende bevis på, at kulturer kan smelte sammen gennem musikkens universelle og uforbeholdne sprog, der forbinder os som mennesker. Lytteren inviteres ind i et legende tekstunivers, der rummer både de dybeste følelser såvel som de små, men værdifulde ting i livet. Teksterne centrerer sig om fester, kærlighedshistorier på godt og ondt, og de mennesker, hun har mødt på sin vej. Musikken producerer hun selv-ganske enkelt fordi hun ikke kan lade være.

”Det at være både artist og producer, går for mig hånd i hånd. Som artist udfolder jeg alle sider af mig selv, i form af mine følelser og tanker, og som producer omsætter jeg dem og giver dem nyt liv.”

Lise Ranks kommer fra musikundergrunden, men gik i år viralt på TikTok, hvor børn og unge greb hendes dansable single ”My Way”. Efter en række koncerter på landets festivaler, fortsætter hun den gode stime ind i efteråret, hvor hun udgiver sin debut-EP. En plade, der vil præsentere det bedste fra Ranks’ farverige lyd.