Les Imprimés Way Up North

LES IMPRIMÉS

De rørende og drømmende toner fra Les Imprimés udgør den seneste tilføjelse til Big Crown-familien, og det er sandsynligt, at du ikke har stiftet bekendtskab med dem tidligere. Faktisk er det muligt, at du endnu ikke har hørt om Morten Martens, manden bag dette musikalske projekt. Morten er født og opvokset i Kristiansand, Norge, og han foretrækker at holde en lav profil, mens han skaber sin hjertevarme, yderst smittende og unikke musik. Med sin debut 7″ single allerede ude og hans første længe tilbageholdte soloplade, som forventes at udkomme i 2023, vil verden snart lære Les Imprimés at kende.

Det er netop hans lyd, hans personlige præg og hans følsomhed, der gør det svært at kategorisere hans musik. Han trækker inspiration fra soulmusikken fra 60’erne og 70’erne, arrangementerne fra Doo Wop-pladerne, energien fra hip hop-trommerne og vokalstilen fra 90’erne. Men det er Martens’ tekster, følelser og måde at formidle på, der virkelig får det hele til at gå op i en højere enhed og adskiller ham fra hans musikalske kolleger. Der er en smittende tiltrækningskraft og en popfølelse i hans tekster, der er udført med stor klasse og subtilitet, hvilket giver Les Imprimés den sjældne kvalitet af øjeblikkelig tiltrækning, der kun bliver dybere, jo mere du lytter.