ETVA Way Up North

ETVA

ETVA drejer blikket ind mod det, der er gemt væk. Hudløst ærligt, udfordrer og skubber hun til mennesker i en blanding af dansk rå elektropop og sjælfuld indie. Bag ETVA er hende, der blev voksen for tidligt. Det barn der blev glemt. Hun brugermusikken til at skildre det usagte og åbner sig selv for at hele de åbne sår, og dele sine oplevelser med andre. ETVA er Silje Etva Lund Nørgaard, som til dagligt bor i Aarhus. Med musikken skildrer hun usagte familierelationer og ubærlige følelser. I stedet for at skrive sange om kærlighed, skriver hun om det, der ikke tales højt om.

”Jeg har brugt år af mit liv på at sige, at jeg ikke er forkert, og det skriger i min krop, fordi det stadig sker. Mennesker ligger under tæppet, hænger i gardiner, og jeg hader, at vi ikke bare kan sige, hvad vi mener.”

ETVAer den indre vrede og den lille pige, som ikke fik lov til at være et barn. Hun vil ikke længere være den, som andre skubber til. Og det viser hun især på scenen, når hun udfolder de voldsomme tekster i en intens, sårbar og overbevisende ærligperformance.