Charlotte-Amalie Way Up North

CHARLOTTE-AMALIE

Charlotte-Amalie er dansksproget, cinematisk pop med rødder i filmmusikken. Hendes smukke kompositioner bevæger sig i et stemningsfyldt klaverunivers, hvorpå hun tilføjer en både farverig og kraftfuld vokal. Som lytter kan man ikke undgå at blive draget ind i en lyrik, som kommer helt tæt på den unge artist. Teksterne tager afsæt i hendes egne kampe omkring at være ung, og dét at prøve at finde ro i sit eget selvbillede. Det er sårbart, afklædt og dragende og deler en fortælling om, hvordan kærlighed, depressioner, håb og drømme kan forme vores liv.

Sangerinden Charlotte-Amalie har allerede optrådt på adskillige scener rundt omkring i hele landet, på trods af sit relativt nye navn. I april 2023 var hun på danmarksturné sammen med Søren Huss som support, hvor hun optrådte i nogle af landets største sale, såsom DR’s koncerthus og Musikhuset Aarhus. Udover dette har hun også optrådt på SPOT Festival 22 og 23 og på Studenterhuset i Aalborg med strygerensemblet Who Killed Bambi, og som support for Rigmors “Glade Blinde Børn” turné i 2022.