Boy With Apple Way Up North

BOY WITH APPLE

Boy With Apple har en særlig evne, som samtidig også er svær at gribe. Deres drømmende popmusik kan transportere dig til en anden verden, samtidig med at de selv kan fare vild i den. De præsenterer en fortryllende verden, hvor evigt sollys berører dit ansigt, hvor du bliver omfavnet længe af en person, du elsker, og hvor der er en ubetinget følelse af komfort. Bandets følelsesmæssigt intense musik, der blander elementer af glitrende shoegaze, formår at formidle alt dette og meget mere, som aldrig før. Efter deres første selvudgivne sange i 2020 fortsatte de med at udgive musik i samarbejde med det uafhængige pladeselskab Vårø Records i Göteborg. Deres seneste single, “Brighter Than the Sun”, er en livlig præsentation af, hvad medlemmerne er i stand til, og lander et sted mellem tonerne fra Beach House og DIIV, med en karakteristisk elektronisk nuance. Nyt materiale er under udvikling, og nye musikalske rejser er ved at blive indledt. Så medmindre du er ligeglad med, hvor rejsen fører dig hen, er det værd at dykke ned i dette univers.